Midwaggon, ny medlem i Swedtrain

Swedtrain är glada att välkomna Midwaggon AB som ny medlem i föreningen. Företaget, som är stationerat i Ånge, utför förebyggande och skadeavhjälpande underhåll av lok. Lars Björn, VD på Midwaggon berättade mer för oss om deras verksamhet och målet med deras medlemskap i Swedtrain.

Vad är Midwaggon och vad erbjuder ni era kunder?

– Företaget har 26 anställda varav 18 arbetar som reparatörer i vår stora anläggning i Ånge. Förutom förebyggande och skadeavhjälpande underhåll av lok har vi tidigare även utfört reparationer av godsvagnar, men sedan september 2019 koncentrerar vi oss enbart på lok. För närvarande genomför vi investeringar i verkstaden i Ånge, bland annat upprustning av fasaden samt fönsterbyten med mera.

Vad är det som gjort att ni sökt medlemskap i Swedtrain?

– Genom ett medlemskap i Swedtrain ser vi en möjlighet att öka vår branschkunskap, knyta viktiga kontakter samt få möjlighet att vara med och påverka i viktiga frågor som berör branschen och därmed vår verksamhet.