Järnvägsdagen 2018

Välkommen till Järnvägsdagen 2018 som hålls för sjätte året i rad! Vår stora branschdag kommer i år att genomföras den 12 november på Waterfront i Stockholm. Vi bjuder in till en dag då vi vill inspirera, diskutera och konkretisera branschens och järnvägens framtida möjligheter.

Under denna dag kommer ni bland annat att få lyssna på Clair Mowbray, CEO National College for High Speed Rail UK, som presenterar hur de arbetar med kompetens och höghastighetsjärnväg i Storbritannien, Josef Doppelbauer, Executive Director ERA, som ger oss senast nytt från EU och Lena Erixon, GD Trafikverket, som fokuserar på den svenska järnvägen. Vi kommer även att diskutera höstens val med en eftervalsanalys kring transport- och infrastrukturpolitiken och mycket annat som är på gång.

Självklart kommer det även att finns rika tillfällen till nätverkande och dialog med kollegor i branschen och dagen avrundas med ett trevligt mingel där du kan träffa branschföretag, politiker, forskare, myndigheter och andra intresserade.

VAR: Stockholm Waterfront Congress Center, Stockholm
NÄR: Måndagen den 12 November, kl. 09:00 

I konferensavgiften ingår deltagande i seminariet, lunch, fika och mingel med tilltugg.

Mer information om Järnvägsdagen 2018 hittar du här.

MEDARRANGÖR

Liksom tidigare år finns det möjlighet att vara med som medarrangör för Järnvägsdagen. Förra året tog alla platser slut och vi fick tacka nej till förfrågningar, så ta chansen att redan nu säkra upp din plats som medarrangör och möjlighet att synas tillsammans med oss i all publicitet som kommer att göras inför evenemanget.Intresserad?  läs mer om Järnvägsdagen – medarrangör här eller ta direkt kontakt med teresia.holmqvist@tebab.com.