Swedtrains medlemmar är företag, universitet och institut som är aktiva i Sverige. De står för de tekniska lösningar och det underhåll som skapar förutsättning för en stark och hållbar utveckling inom transportsektorn. Vill ni bli en del av vårt nätverk och tillsammans med oss verka för branschens intressen? Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Ett medlemskap i Swedtrain erbjuder många fördelar:

  • Ett inflytelserikt och välkänt nätverk där företrädare från den svenska järnvägsbranschen möts. Vi är även medarrangör för mässan Train & Rail och konferensen Järnvägsdagen.
  • Kontakt till potentiella affärspartner vid möten och mingel med våra medlemmar från branschens tillverkare, underleverantörer, konsulter, universitet och högskolor. Eller delta i våra öppna styrelsemöten för att nätverka och påverka Swedtrains arbete: Vi träffas hos medlemsföretag i hela landet med möjlighet att visa upp sin verksamhet för deltagarna.
  • Aktivt påverkansarbete där medlemmar har stora möjligheter att påverka dialogen och engagera sig i kommunikationen med myndigheter, politiker och andra beslutsfattare genom remissvar och debattartiklar. Med en gemensam röst stärker vi industrins konkurrenskraft.
  • Få inspiration eller visa upp ditt företag i Tech & Future, vårt digitala seminariekoncept för nya tekniska lösningar inom järnvägen och angränsande branscher.
  • Skapa en attraktiv framtidsbransch och dra nytta av vårt arbete inom kompetensförsörjning, Synliggör ditt företag för potentiella medarbetare genom Swedtrain Internship Program, Järnvägscollege och Swedtrains examenspris.
  • Återkommande synlighet och marknadsföring av er som medlem på hemsidan och i sociala medier.
  • Medlemsexklusiva aktiviteter, konferenser, seminarier och mingel.
  • Medlemmar erhåller även rabatter på evenemang som Järnvägsdagen och Train & Rail. Dessutom får medlemmar rabatt på bland annat tågresor och hotell upphandlade genom kansliet på Teknikföretagens Branschgrupper.

Se filmen till höger om årets höjdpunkter med Swedtrain!

Är du intresserad av ett medlemskap?

Tveka inte att kontakta oss för mer information!
Om du inte vill vänta är du varmt välkommen att fylla i vår medlemsansökan direkt.
Maila oss på kansliet@swedtrain.org.

Våra medlemmar

Euromaint logotyp
Midwaggon logotyp
Motion Control AB
Predge AB
PROSE AB Logo
Railify logotype
Solberga_Svart_Vit_Platta

Våra stadgar & policys

Våra medlemmar följer Swedtrains stadgar och uppförandekod. Här kan du läsa mer om våra policys.

image17