Uppskattad presentation under avslutningen av Swedtrains praktikprogram

Avslutning på första omgången av Swedtrains praktikprogram med en uppskattad presentation och sammanfattning av praktiken från studenterna.

Under sommaren har tre studenter praktiserat under totalt 9 veckor hos Swedtrains medlemmar WSP, ALSTOM TRANSPORT och EuroMaint AB.  Fredagen den 16 augusti samlades studenterna tillsammans med representanter från de deltagande företagen samt Swedtrain hos Alstom för att sammanfatta vad som skett under sommaren.

Årets tre praktikanter; Henrik Karlsson, Elin Hellbom och Cajsa Åkerlund höll en uppskattad presentation.

Praktikanterna Cajsa Åkerlund, Henrik Karlsson och Elin Hellbom höll ett uppskattat föredrag där de presenterade sina erfarenheter från den gångna sommaren. De kom med intressanta och lärorika kommentarer kring hur branschen kan arbeta för stärka attraktiviteten och säkra kompetensförsörjningen.

Efter årets lyckade satsning väntar nu en spännande fortsättning med vidareutveckling av Swedtrains praktikprogram, där vi hoppas på att kunna utöka programmet med fler deltagande medlemsföretag så att vi kan ge möjligheten för fler duktiga studenter att få vara en del av vår intressanta bransch.