Swedtrain Tech and Future

Idag presenterar vi Swedtrains nya seminariekoncept Swedtrain Tech and Future. Ett nytt koncept där vi vill lyfta tekniska innovationer och framtidsfrågor i Järnvägsbranschen med inspiration både från branschen och andra branscher.

Med vårt nya koncept vill vi inspirera om nya lösningar och sätt att arbeta. Under våren börjar vi med digitala seminarier, men ser snart fram emot att kunna ta konceptet till fysiska träffar så som lunchmöten. När vi inom kort startar Swedtrain Tech and Future får vi under de kommande månaderna besök av flera entusiastiska experter som älskar att tala om teknisk innovation, nya sätt att arbeta och mobilitet.

Boka gärna in dessa preliminära datum och tider redan idag:

  • 17 februari 11:00-12:00
  • 18 mars 11:00-12:00
  • 28 april 11:00-12:00
  • 31 maj 11:00-12:00

Inbjudan och mer information om dessa tillfällen kommer inom kort

– Swedtrain är ett starkt nätverk som tillsammans arbetar för att stärka järnvägsindustrin med spännande tekniska lösningar. Med vårt nya koncept vill vi skapa utbyten, nätverkande och inspiration från det som sker inom branschen så väl som allt vi kan lära oss från andra branscher, säger Gabriel Modéus, generalsekreterare i Swedtrain.

Är du medlem och vill ha en inbjudan till Swedtrain Tech and Future?
Skriv upp dig här!