Vill ni vara medarrangörer till Järnvägsdagen 2021?

Den 24 november är det dags för vår stora branschdag Järnvägsdagen och som alltid vill vi fortsätta att utveckla konceptet. Nu erbjuder vi er att bli medarrangörer! Som medarrangörer får ni möjlighet att utveckla konferensen och programmet tillsammans med flera andra förmåner. Men skynda att svara, det finns bara tio platser och först till kvarn gäller!

Att vara medarrangör på Järnvägsdagen innebär att:

  • Ni får två fribiljetter
  • En utställarplats – ett ståbord med plats för en rollup (förutsatt fysisk konferens)
  • Syns med logga i all kommunikation
  • Deltar i att ta fram programmet
  • Deltar i att utveckla konferensen
  • Bidrar med en summa om 25 000 kr

*Att vara medarrangör gäller för 2021 års konferens.

Vår målsättning och förhoppning är att konferensen om restriktionerna tillåter, liksom tidigare arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre. Om behov uppstår tittar vi på att kunna arrangera Järnvägsdagen digitalt i en studio. Om så är fallet bestämmer vi tillsammans vad det innebär att vara medarrangör.

När behöver vi ert svar?
För att kunna gå vidare med detta måste vi få svar från dem som är intresserade så snart som möjligt, inkl. kontaktperson. Sista svarsdatum är söndag 21 mars 2021 men helst idag till swedtrain@tebab.com. För att vara medarrangör behöver organisationen vara medlem i Swedtrain och/eller Tågföretagen och först till kvarn gäller.