Perbellum Ingenjörsbyrå ny medlem i Swedtrain

Swedtrain välkomnar Perbellum Ingenjörsbyrå som ny medlem. Företaget erbjuder ingenjörstjänster och vi fick en pratstund med Daniel Johansson, styrelseordförande som berättade mer om verksamheten och medlemskapet.

Berätta mer om Perbellum!

-Perbellum Ingenjörsbyrå grundades 2015 och vi har sedan dess funnit vår plats på marknaden med en stor styrka inom komplexa miljöer och anläggningar. Vi erbjuder ett brett utbud av kvalificerade ingenjörstjänster och inom bolaget finns en stor vana av komplexa projekt styrda av standarder, branschregelverk, normer, miljökrav, lagar och regulatoriska processer, säger Daniel.

Vad erbjuder ni era kunder?

-Vi ser till att snabbt anpassa oss till kundens organisation för att ge maximal kundnytta.

Våra egna system är enkla och anpassningsbara för att säkerställa att vi alltid kan sätta kundnyttan i första hand. Den gemensamma nämnaren i våra uppdrag är komplexiteten – i våra kunders produkter, miljöer eller helhetsbilden runt projekten. Entreprenadjuridik är en naturlig del i vårt arbete och vi känner väl de svenska standardavtalen såväl som internationella avtalsmodeller, fortsätter han.

Och till sist, vad är det som gjort att ni sökt medlemskap i Swedtrain?

-Genom de uppdrag vi har för Trafikverket har vi skaffat oss en stark position inom installationer i järnvägsanläggningar och specifikt tunnlar därav vill vi nu se oss om i branschen för att hitta nya leveransområden, samarbetspartners och kunder. Vi beslutade att ansöka om att gå med i Swedtrain efter en del efterforskning i egen regi samt möte med Swedtrain där organisationens verksamhet presenterades och våra förväntningar på ett medlemskap ökade ytterligare, avslutar Daniel.

Välkommen till Swedtrain, Perbellum!