Garuda Tech ny medlem i Swedtrain

Swedtrain välkomnar Garuda Tech AB som ny medlem i Swedtrain. Garuda Tech är ett konsultbolag inriktat helt mot järnvägsbranschen och arbetar med projekt som involverar infrastruktur, fordon och signalsystem.

I samband med att de blev medlemmar berättade Peter Meilgaard, CFO, mer om deras projekt och medlemskapet i Swedtrain.

-Garuda Tech har under en längre period arbetat upp goda och viktiga affärsrelationer i Sydostasien. Vi utför bland annat uppdrag till Sydostasiens största fordonsleverantör, PT INKA i Indonesien, avseende teknisk support och affärsutveckling. Här vill vi skapa nya exportaffärer för svenska leverantörer genom att kombinera svensk teknik, PT INKA samt svensk finansiering via EKN.

Vi deltar i förstudier för ett antal intressanta internationella projekt där möjligheter till samverkan skapas. Genom vårt goda kontaktnät med svenska leverantörer kan vi skapa exportmöjligheter på ett mycket effektivt sätt, förklarar Peter.

Vilken var anledningen till att ni blev medlemmar i Swedtrain?

– Vi vill bygga och utveckla vårt nätverk med andra i järnvägsbranschen, dels för att skapa nya affärer, dels för att utbyta erfarenheter, avslutar han.

Välkommen till Swedtrain, Garuda Tech!