IKOS ny medlem i Swedtrain

IKOS är ett konsultbolag specialiserat inom järnvägsindustrin med ett ytterligare erbjudande inom energi. Sverigekontoret öppnade 2020 och har sedan dess stöttat den svenska järnvägsindustrin inom diverse projekt med sin expertis.

I samband med att IKOS blev medlemmar bad vi Gaston W. Holmström, Business Engineer på IKOS om att berätta mer om företaget och medlemskapet!

Vad erbjuder ni era kunder?

-Vi erbjuder innovativa, unika och skräddarsydda lösningar i samtliga områden inom järnväg. Vi har samlad kompetens inom rolling stock, signalsystem (inklusive ETCS, CBTC och ATP), telecom (Radio, GSM-R och FRMCS), infrastruktur och elektrifiering världen över, och kan därmed stötta våra kunder genom alla projektens stadier, från början till slut, säger Gaston.

Vad är det som gjort att ni sökt medlemskap i Swedtrain?

-För att tjäna den svenska järnvägsindustrin, skulle vi vilja initiera kontakter, diskussioner, utbildningar och samarbeten med den lokala marknaden och få nya perspektiv på industrin. Vi tror att ett medlemskap i Swedtrain kommer agera som ett naturligt steg för vårt företag i Sverige, hjälpa oss utvecklas samt skapa nya kontakter och möjligheter, avslutar Gaston.

Varmt välkomna till Swedtrain, IKOS!