Vill ni ställa ut eller vara sponsorer på Järnvägsdagen 2022?

Den 29 november är det återigen dags för Järnvägsdagen som i år arrangeras på Sergel Hub och som alltid vill vi utveckla konceptet. Unikt för detta år är att vi även kan erbjuda medlemmar som inte deltar som medarrangörer att ställa ut med monterplats och/eller att köpa sponsorplats.

Att vara utställare på Järnvägsdagen innebär att:

 • Ni får två fribiljetter
 • En utställarplats – ett ståbord med plats för en rollup (med möjligheten att köpa till tv på stativ)
 • Bidrar med en summa om 15000 kr

Som sponsor på Järnvägsdagen kan man välja att sponsra med:

 1. Block och pennor – Ni får möjlighet att lägga ut era egna block och pennor till deltagarna på morgonen. En möjlighet till extra synlighet när alla sitter och ser er logga hela dagen på papper och pennorna. Kostnad? 10 000 kr exkl moms + att ni levererar block och pennor till alla namnskyltar (antagligen 250-300)
 2. Vattenflaskor, godisskålar med brandat godis och andra giveaways – OBS! Skriv vad ni är intresserade av att göra. Kostnad? 10 000 kr exkl moms + det ni tänkt lämna ut
 3. Sponsring av en måltid (inte hela kostnaden) – vid borden kommer det då finnas en skylt med er logga samt så kommer det nämnas av moderatorn att ”fika/mingel sponsras av *företag X*”
  • Fika (en möjlighet) – 5 000 kr exkl moms – Detta avser alltså att vara sponsor för en av våra två fikapauser. – Här kan man även titta på specialfika (tex fika i form av tåg) för extra kostnad.
  • Mingel – 5 000 kr exkl moms

Om ni kommer på någon annan idé på något ni vill ha synlighet kring så hör av er. Den som kommer med en idé vi nappar på har självklart först till kvarn på att få den

Praktisk info:

 • Är ni intresserade av flera alternativ, vänligen rangordna dem.
 • Alla får till en början möjlighet att få ett val, blir det över av det ni anmält intresse av så erbjuds ni dem i nästa steg. Ett undantag – hittar ni på något eget nytt förslag så får ni möjlighet att göra det och något annat som ni har valt själva.
 • Vi kommer att bekräfta vad ni fått allteftersom.

När behöver vi ert svar?

För att kunna gå vidare med detta måste vi få svar från dem som är intresserade så snart som möjligt. Sista svarsdatum är 17 oktober men helst idag på denna enkät. För att vara utställare eller sponsor behöver organisationen vara medlem i Swedtrain och/eller Tågföretagen. Men skynda att svara, det finns bara ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller!