Säkra er monter på Train & Rail 2023

Nytt år och nu är det inte lång tid kvar innan vi slår upp dörrarna till järnvägsbranschens nya mötesplats Train & Rail den 25–27 april. Swedtrain och Stockholmsmässan ser väldigt mycket fram emot tre inspirerande dagar med konferens, möten, affärer och branschsamtal.

– Train & Rail är den mest heltäckande och relevanta mötesplatsen för järnvägsbranschen i Norden, säger Monika Johannesen, projektledare för Train & Rail på Stockholmsmässan.

Mässprogrammet börjar ta form

Konferensen håller på att ta form och har i dagsläget följande temarubriker: ”Teknik och Innovation för framtidens järnväg”, ”Infrastruktur och trafik som möjliggör framtidens järnväg” samt ”Omvärlden och geopolitisk påverkan på järnvägen”.

– Vi kommer också arrangera en stor branschmiddag med prisutdelningar som är kopplade till järnvägsbranschen. Vi har också ett scenprogram i öppna hallen där vi planerar föreläsningar om aktuella ämnen, säger Monika Johannesen.

Stockholmsmässan erbjuder dessutom utomhusplatser för visning och demonstration av verktyg, redskap och maskiner som inte får plats i montern som bokats inne i mässhallen, avslutar hon.

Utställarintervjuer med medlemmar

Alstom

”Alstoms mål är att ha aktiv dialog, påverka och driva järnvägsbranschen framåt. Train & Rail är ett bra tillfälle att träffa branschaktörer och vara med och påverka framtidens järnvägssektor. Vi ser jättemycket fram emot att delta och har stora förhoppningar på ett kreativt angreppssätt på mässformatet.”
Maria Signal Martebo, vd för Alstom Sverige

Läs hela intervjun med Maria här.

Predge

”Vi ser Train & Rail som en stark samlingspunkt, en plats där vi tillsammans kan hitta lösningar för att optimera järnvägsbranschen med hjälp av digitalisering”

Mats Jonsson, Business Area Manager för Skandinavien och Europa, Predge. 

Läsa hela intervjun med Mats här.

Vill ni också ställa ut?

Medlemmar i Swedtrain får självklart ett specialpris! Kontakta Stockholmsmässan, så får du hjälp vidare!