Westermo, ny medlem i Swedtrain

Vi fick en kort pratstund med Håkan Gunnarsson, Key Account Manager på Westermo Data Communications AB som berättade om företaget och varför de valde att ansöka om medlemskap i Swedtrain.

Berätta mer om Westermo och vad ni erbjuder!

-Westermo erbjuder kompletta datakommunikationslösningar för de många system som används inom järnvägsbranschen. Vår nätverksteknik används för att stödja både kritiska och icke-kritiska järnvägssystem installerade i hundratals applikationer runt om i världen. Det breda utbudet av robusta, cybersäkra och järnvägsgodkända nätverksprodukter är speciellt designade för applikationer ombord, markbaserade eller för ”train to ground”. Vår omfattande erfarenhet och teknik gör det enklare att skapa de robusta, säkra och effektiva datanätverk som järnvägsindustrin förlitar sig på, säger Håkan.

Vad är det som gjort att ni sökt medlemskap i Swedtrain?

Det är en självklarhet för oss att bli medlemmar i Swedtrain som vi ser som ett viktigt nätverk inom den svenska järnvägsbranschen, avslutar han.

Varmt välkomna till Swedtrain, Westermo!