Oxyfi AB ny medlem i Swedtrain

Swedtrain hälsar Oxyfi AB välkommen som ny medlem! Oxyfi fokuserar helt på järnvägsindustrin med expertis inom mobil uppkoppling och datornätverk samt utveckling och drift av mjukvara, allt med hög skalbarhet i åtanke.

VD Håkan Larsson berättade mer!

Vad gör ni för era kunder?

-Vi levererar helhetslösningar inom uppkopplade rälsfordon, lokal datakommunikation ombord samt integration mellan olika system på fordonet och på landsidan. Tillämpningarna är t.ex. WiFi till resenärer, infotainment och GPS. Vi kör just nu även ett proof-of-concept-projekt med en kund inom passagerarräkning via AI, svarar Håkan.

-Vi är väldigt techiga idag skulle jag säga, på ett positivt sätt. Och även om vår kärna ligger i att utveckla och driva mjukvara så är vi inte främmande för att, när det saknas på marknaden, arbeta fram också mekaniska konstruktioner, fortsätter han. Vi gör det som krävs för att få till stånd effektiva och hållbara lösningar över långa tidsperioder.

Takmonterat antennsystem med inbyggd kommunikationsgateway med 2x 5G

Vad är det som gjort att ni sökt medlemskap i Swedtrain?

– Genom att bli medlemmar i Swedtrain hoppas vi kunna bygga vårt nätverk och stärka vårt varumärke. Våra kunder ger oss höga betyg och vi tror att medlemskapet i Swedtrain kan hjälpa oss att nå ut till fler potentiella kunder, säger Håkan. Vidare tror jag att Swedtrains arbete med att skapa goda förutsättningar för hållbara person- och godstransporter bidrar till att stärka bilden av järnvägen i Sverige, som den senaste tiden har fått allt för mycket negativ publicitet, avslutar Håkan.

Varmt välkomna till Swedtrain, Oxyfi!