Studiebesök & öppet styrelsemöte med Swedtrain i Luleå

Den 23 maj bjuder Swedtrain in medlemmar till ett öppet styrelsemöte och inte mindre än tre studiebesök i Luleå.

Under dagen, som såklart börjar och avslutas på järnvägen, kommer vi bjuda på studiebesök hos våra medlemmar LTU (Luleå Tekniska Universitet), Duroc och Predge samt ett öppet styrelsemöte. Vi avslutar med ett mingel! Dessvärre är tågresorna som vi föreslog i tidigare utskick inte ännu bokningsbara varför vi får be våra deltagare att kika på alternativa resvägar till och från Luleå.

Om medlemmarna

Duroc Rail AB underhåller järnvägshjul till järnvägsföretag i Skandinavien. Här tillgodoser de stora delar av den svenska och norska marknadens behov av underhåll på järnvägshjul för framförallt godsvagnar, lok och personvagnar.

LTU och Järnvägstekniskt centrum (JVTC) genomför tillämpbar FoI inom drift och underhåll för att stärka järnvägstransportsystemet. JVTC erbjuder en plattform för effektiva gränsöverskridande samarbeten mellan universitet, företag och myndigheter.

Predge AB erbjuder analystjänster som predikterar återstående livslängd på komponenter och system. Genom att analysera tillståndsdata från olika källor ger de kunskap om när underhållsåtgärder måste utföras för att undvika driftstopp och optimera underhållskostnader.

Program

09.25 Samling hos Duroc, Adress Svartöns Industriområde (Uddebovakten där vi möts för gemensam inpassering). OBS! Var där i tid då vi enbart kan släppas in som grupp!
09.30 Besök Duroc
11.00 Transport till LTU
11.30 Lunch
12.30 Öppet styrelsemöte
14.30 LTU labb inkl. fika
16.30 Transport till Predge
17.00 Mingel och demo hos Predge

Praktisk information

När: 23 maj 
Var: Luleå
Anmälan senast den 9 maj

Resa och eventuellt boende bokas själva av deltagarna. För deltagare som önskar komma tidigare eller stanna längre rekommenderar vi Hotell Savoy.

Kontakta kansliet för anmälan.