claes lindholtz0021

Swedtrain Tech & Future med Claes Lindholtz

Onsdag 17 februari, 11:00-12:00, har vi glädjen att bjuda in våra medlemmar till det första webinariet i vårt nya seminariekoncept Swedtrain Tech & Future.

I det nya seminariekonceptet vill Swedtrain lyfta teknik- och framtidsfrågor i Järnvägsbranschen med talare både från vår och andra branscher.

Med vår nya serie vill vi inspirera till digitala lösningar och vara delaktiga i att driva järnvägsbranschen framåt. Vi kickstartar med ingen mindre än Claes Lindholtz, Kommunikationschef och tidigare Chef Affärsutveckling, Verksamhetsutveckling och Digital Transformation på SJ AB.

Claes Lindholtz

Kommunikationschef och tidigare Chef Affärsutveckling, Verksamhetsutveckling och Digital Transformation på SJ AB

Claes Lindholtz kallar sig technörd och tycker själv att han har organisationens roligaste jobb. Claes har arbetat för SJ sedan 2005 och sett en stor förändring, förtjänsten, menar han, är den ökade konkurrensen. Som första talare på Swedtrain Tech & Future kommer Claes berätta hur de arbetar för att ligga i framkant med digitala innovationer, hur man gör för att främja idéer från 4,500 anställda och hur de bar sig åt för att bli utsedd till Europas mest digitala resebolag.

Anmäl er här

Foto: Anna Rut Fridholm