Webbinarium: Har chefen en framtid i framtidens organisation?

Måndag 30 augusti, 16:00-17:00, har vi glädjen att bjuda in medlemmar till en digital föreläsning om ledarskap med Niklas Lindhardt. Webbinariet är en del av vårt seminariekoncept Swedtrain Tech & Future.

Har chefen en framtid i framtidens organisation?

Under webbinariet ger Niklas en kort intro om vår socioekonomiska utveckling och kopplar denna till Cynefin’s komplexitetsramverk för hur vi behöver se på och leda våra organisationer i dagens omvärld. Detta kopplas sedan till de utvecklingspsykologiska steg vi människor går igenom, och hur de lever kvar i oss.
Behoven att som ledare, och människa, synas, passa in, vara expert, nå resultat, skapa synergier, transformera systemet och skapa värde i en större kontext finns i oss alla i olika grad, och tar sig olika uttryck beroende på bakgrund och erfarenhet. När vi medvetandegör vår utveckling kan vi accelerera den, och nå ett effektivare ledarskap relativt fort.

Niklas Lindhardt

Niklas Lindhardt, medgrundare och coach från Into The New, ger inblick i vetenskapen om hur individer, ledare och organisationer behöver och kan utvecklas för att nå framgång i dagens snabbföränderliga och oförutsägbara värld.

Kontakta swedtrain@tebab.com för att anmäla dig