Swedtrain lanserar ny hemsida

Idag lanserar Swedtrain en ny hemsida som syftar till att lyfta våra medlemmars innovation, kompetens och tekniska lösningar.

Anna Liljestrand som drivit arbetet med den nya sajten berättar att ”Målet har varit att skapa en lättnavigerad sida, där medlemmar lyfts fram. Bland annat har samtliga medlemmar tillfrågats om att bidra med bilder från deras verksamheter.”

På Swedtrains nya sajt går det snabbt och smidigt att överblicka nyheter och aktiviteter. Färre undersidor och mer fokus på nyheter är tänkt att samla aktuell information på ett mer lättillgängligt sätt.

”Med den nya sajten vill vi skapa ett större fokus på de aktiviteter och projekt Swedtrain driver, med utgångspunkt från nyheter och kalender.” avslutar Gabriel Modéus, Generalsekreterare, Swedtrain