Train & Rail: Dessa Swedtrain-medlemmar talar på konferensen och öppna scenen

Tisdagen den 25 april, kl. 08:00-16:40 inleder vi Train & Rail med en parallell konferens som avslutas med middag och mingel! På scen under konferensen deltar flera av Swedtrains medlemmar för att tala om bland annat teknik och innovation för framtidens järnvägar. 

Som medlemmar i Swedtrain kan vi erbjuda er 15 % rabatt på biljetten! Använd den utskickade koden vid bokning. Koden får bara användas av Swedtrains medlemmar.

Varje medlemsbolag har även två gratisbiljetter, en länk till dessa har skickats till huvudkontaktpersonen på respektive organisation. 

Anmäl dig till konferensen här!

Swedtrains medlemmar på scen den 25 april

 Läs mer om konferensen här >

Mässans öppna scen 25-27 april

Den 25-27 april får mässdeltagarna ta del av ett fullspäckat scenprogram, temainriktade forum och samtal på mässans öppna scen. Här bidrar självklart flera av Swedtrains medlemmar med spännande presentationer och diskussioner. Den 26 april presenterar även vår examensarbetsvinnare sitt bidrag som följs av en frågestund i vår monter A:06:22.

Läs mer om mässans öppna scen här >