Swedtrain internship Program är igång!

Den 12 juni sparkade vi igång den femte omgången med Swedtrain Internship Program som kommer spenderas på företagen Alstom, Atkins, Vossloh Nordic Switch Systems AB, Faiveley Transport Nordic AB, Sweco, Twindej och WSP.

De sex studenterna som blev utvalda för årets internship är Alice Waller (Linköpings universitet), Oscar Carlson (Linköpings universitet), Emil Marklund (Uppsala universitet), Jonathan Eriksson (Uppsala universitet), Daniela Eichler (Kungliga Tekniska högskolan) och Klara Flygare (Uppsala universitet).

Under kick-offdagen som arrangerades på WSP fick vi bland annat besök av delar ur Trafikutskottet samt en introduktion till Trafikverket med Hans Celander. På eftermiddagen delade dessutom tidigare interns med sig av deras tid i programmet. Vi avslutade med en härlig fika på takterrassen innan vi rullade igång sommaren på järnvägen!