Rewson – nya medlemmar i Swedtrain

Swedtrain hälsar Rewson varmt välkomna som ny medlem. Rewson är ett svenskt ingenjörsföretag i Örebro som erbjuder kompletta lösningar inom väderskydd och screening.

Lösningarna som Rewson erbjuder innebär bättre arbetsklimat, lägre energiförbrukning för fastighetsägare, samt möjlighet att avdela och ”förlänga” servicehallar. Då de har en egen designavdelning i Sverige med tillverkning, montage och service berättar de att de kan följa kunden under hela resan. Lösningarna styrs med ett knapptryck från manövreringsskåpet eller från en app i operatörens mobil.

80% av deras lösningar och tjänster exporteras i samarbete med andra aktörer inom logistikbranschen där järnväg är ett viktigt segment.

När vi pratat med Rewson berättar de att perioden 2017 – 2019 utmärks av flera intressanta internationella projekt som bidragit till höjd kompetens- och produktutveckling.

”Vi var med och designade världens minsta svarvdepå åt Deutsche Bahn. Tack vare en specialdesign av våra tätningar kunde vi klämma in en helt ny svarvdepå inom befintligt serviceområde i München och samtidigt använda det befintliga logistiknätet. Två nya växlar tillsammans med 200 meter räls var det enda som behövde installeras till och ifrån den nya svarven. Hela serviceområdet fick ett lyft!” berättar Peter Olsson, Rewson

På mingeldagen den 18 augusti fick Rewson chansen att presentera sig ännu mer. Nu vill vi hälsa Rewson varmt välkomna till Swedtrain.